Elkészítés: A kicsontozott karajt vékony szeletekre vágjuk, kicsit klopfoljuk, és pár helyen a széleket bemetsszük, majd sózzuk. A zúzott fokhagymát és a reszelt vöröshagymát, a mustárt és a pirospaprikát a sörbe keverjük. Ebben a pácban lefedve a hűtőben 1 napig érleljük a húst.
Másnap a hússzeleteket lecsöpögetjük, és teflon bevonatos serpenyőben forró vajon hirtelen mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd a páclevet ráöntjük, és abban puhára pároljuk.
Esetemben Habliliom brokkolikrémes rétesével tálaltam, nagyon ízlett a családomnak a párosítás, de tálalhatjuk vegyes zöldségkörettel és krumplipürével is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre