Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis hús gombás raguval

MME MME
3.7/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A póréhagymát felkarikázott, kevés olajon megdinsztelem, hozzáadom a gombát, megpárolom, sózom, borsozom, felöntöm a tejszínnel, összeforralom.

A szelet húsok egyik oldalát megkenem mustárral, a másikat fokhagymával, és azolajjal kikent tepsi aljára teszem, enyhén sózom. A gombás raguval befedem, meglocsolom a borral is.

Középmeleg sütőben először fólia alatt sütöm, majd kb. 20 perc múlva leveszem a fóliát, és további 20 percig sütöm.

Párolt rizzsel, esetleg burgonyakrokettel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss