Elkészítése: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel felengedjük, hogy éppen ellepje, majd fűszerezzük. Amikor félig kész, hozzáadjuk a KNORR Pörkölt Rafinériát és készre főzzük. Közben a szeletekre vágott krumplit sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Tűzálló tálba rétegezzük. A sajtszószt a tasakon leírtak szerint elkészítjük, majd a telföllel elkeverjük, és az egészet a tetejére öntjük, reszelt sajttal megszórjuk. 175 fokon kb. 25 perc alatt pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre