Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos nudli

45 perc
bonyolult
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A héjában főtt burgonyát áttörjük, elkeverjük a liszttel, 1 tojással és a fűszerekkel. Nudlit formázunk a tésztából, és lobogó vízben kifőzzük.
  2. Időközben a hagymát üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a maradék 3 felvert tojást, és mielőtt megkötne, beleöntjük a kifőtt, leszűrt nudlit. A nudlikat nem kell öblíteni, tésztaszűrőben kell tartani pár percig, hogy a víz a természetes hő hatására elpárologjon, így nem ragad össze.
  3. Jól átforraljuk, s ha a tojás megköt, már tálalhatjuk is. Ha valaki jobban szereti, akkor kicsit megpörkölhetjük a serpenyőben.

    SZILVÁS GOMBÓC ÉS KRUMPLINUDLI - 1 ALAPRECEPTBŐL 2 SZUPER FOGÁS >>> 

    KRUMPLINUDLI, GNOCCHI, BARACKOS GOMBÓC ÉS A TÖBBIEK >>>

Megjegyzés

A tésztát gombócként is kifőzhetjük, így nem olyan macerás az elkészítés. Jó étvágyat! - balazsjoska

Ezek is érdekelhetnek

Friss