Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vendégfogó karaj

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a széleit bevagdaljuk, lisztben megforgatjuk, s mindkét oldalát forró olajban megsütjük.

A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és olajban megdinszteljük, majd beletesszük a felaprózott fokhagymát és a lecsepegtetett gombát. Rövid ideig együtt pároljuk, majd amikor a nedvesség elpárolgott, félretesszük hűlni.

A leveskockás vízben puhára főzzük a csirkemájat, majd lereszeljük. A füstölt sajtot és az uborkát felkockázzuk, s végül a májjal együtt a hagymás gombához keverjük.

A kész ragut a hússzeletek tetejére halmozzuk, majd reszelt sajttal megszórjuk. Forró sütőben összesütjük.

Tejes-vajas burgonyapürével és lilahagymasalátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss