Elkészítés: A sárgarépát, fehérrépát kisebb hasábokra vágom, felszelem a többi zöldséget, és a gomba kivételével kevés olajon megdinsztelem azokat. Utána bele a gomba és a húsleveskockák, vizet öntök rá, hogy ellepje. Jó puhára főzöm a zöldségeket, mert a végén ki kell szedni a zöldségek nagyrészét /gombát kivéve/, és egy rúdmixerrel lé nélkül jó alaposan elpépesíteni. Ezután a zöldségkrémbe belekeverem a tejfölt (kis lével), majd így vissza a levesbe. Liszt nélkül sűrű levest készítünk, ami laktató és nagyon finom. Nagyon ízletes, jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre