Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges hústölcsérek

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húsokat vékonyra klopfoljuk, sóval, borssal finoman megszórjuk, félretesszük.

A megtisztított sárgarépát és karalábét nagyjából egyforma hasábokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben kevés olajon ízlés szerint fűszerezve átforrósítjuk a zöldséghasábokat és a zsenge borsószemeket. Kevés vizzel vagy zöldséglével pár perc alatt roppanósan puhára pároljuk.

A húsokat lisztbe mártjuk, és egy serpenyőben felforrósított olajon jól átsütjük. A zöldségeket egyenletesen elosztva a hússzeletekre rakjuk, tölcsérszerűen feltekerjük, és 1-1 szelet baconnel mindegyiket átfogjuk, fogvájóval vagy hústűvel tűzzük.

Hőálló tálba rakjuk, majd előmelegített sütőben mérsékelt lángon jól átforrósítjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss