Elkészítés: A zöldségeket gyufaszál vastagságra daraboljuk, a cukkínit kockára vágjuk, a pulykahúst pedig 1 centis darabokra. A laskára vágott gombát olajon megpirítjuk, de ne sózzuk, mert akkor levet ereszt. Hozzáadjuk a vöröshagymát, üvegesre pároljuk, majd a húst, a fokhagymát, és azt is pirítjuk egy kicsit, és folyamatosan a többi hozzávalókat: sárgarépát, gyökeret, zellert, zöldpaprikát. Sózzuk, beletesszük a többi fűszert, végül a cukkínit, a zeller zöldjét és a petrezselymet. Ha minden megpuhult, mivel a zölség levet ereszt, ezért kevés vízzel elkevert keményítővel besűrítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre