Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hangosan sikoltozott! Így örült Gyuricza Dóra Rácz Jenő Michelin-csillagának

default user icon
MME
Rácz Jenő étterme Michelin-csillagot kapott! A díjátadón a séf felesége is jelen volt, aki videót is posztolt a nagy pillanatról.

A Michelin Guide csütörtök esti díjátadóján többek között Rácz Jenő éttermét is Michelin-csillaggal díjazták. A csillagnak pedig nemcsak a séf, de felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is nagyon örült.

Dóri videót is posztolt az Instagram-oldalára a nagy pillanatról, amikor Jenő átveszi a díjat. A felvételen pedig azt is hallhatjuk, ahogy a büszke feleség örömében hangosan sikítozik. A 24 órán keresztül elérhető videót IDE KATTINTVA nézheted meg!

Emellett Dóri egy közös képpel és megható sorokkal gratulált Jenőnek. „Édes férjem 2 étteremmel is csillagot szerzett a 2022-es Michelin Guide-ban! Annyira büszke vagyok! A sok munka bizony meghozta a gyümölcsét.”

A díjátadón egyébként több új - köztük vidéki - étterem is kapott Michelin-csillagot, valamint kiderült az is, kik tudták megtartani korábban már megszerzett csillagaikat. Sőt, két étterem 2-2 Michelin-csillaggal lett gazdagabb. 

A HAZAI MICHELIN-CSILLAGOS ÉTTERMEK TELJES LISTÁJÁT ITT TUDOD MEGNÉZNI! >>> 

 

Nyitókép: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra

Ezek is érdekelhetnek

Friss