Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joey és a karanténkilók: durván elhízott a Jóbarátok sztárja

default user icon
MME
Matt LeBlanc, akit a legtöbben a Jóbarátok című világhírű sorozatból ismernek, nagyon úgy fest, hogy csatát vesztett a plusz kilókkal szemben. Jó bizonyíték erre az a Los Angelesben készült fotó is, amin az 54 éves színész éppen autója felé sétál.

A szembetűnő változás azért is meglepő, mert a 2021-ben bemutatott Jóbarátok – Újra együtt című filmben még teljesen rendben volt Joey Tribbiani még annak ellenére is, hogy sorozat befejező része óta több, mint 17 év telt el.

Ha esetleg valaki kihagyta volna ezt az alkotást, az mindenképpen pótolja, ugyanis a tíz évadot megélő sikerszéria szereplői közel két évtized után találkoztak újra az eredeti díszletek ölelésében.

A közösségi médiában sokan azzal viccelődtek, hogy Matt a hódító karaktere után most felvette az apastílust, ami egyébként nem is áll messze a valóságtól, lánya ugyanis tavaly töltötte be 14. életévét. Az elhízás okaként Twitteren sokan arra is gondoltak, hogy egy szerep miatt szedte fel a plusz kilókat, bár ez egyelőre nem bizonyítható. A legészszerűbb magyarázat az, hogy Joeyt is megviselte a karanténidőszak.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss