Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A minden ízében egészséges étkezésért!

default user icon
MME
Ha az egészséges táplálkozás és életmód kerül szóba, előfordul, hogy képletesen szólva a tetőnél kezdjük építeni a házat: vagyis a kinézet és az ezt szolgáló, gyakran egyoldalú diéták kerülnek előtérbe. Pedig a megvonáson alapuló étrendek sem élettani, sem pszichés szempontból nem tarthatók fenn hosszú távon, és szélsőséges esetben táplálkozási hiányállapotot okozhatnak.
Kezdd az alapoknál!

Sokkal helyesebb, ha az építkezést az alapoknál kezdjük, és azokra a tápanyagokra koncentrálunk, melyek egészségünk és közérzetünk szempontjából meghatározó szerepet játszanak. Mindenekelőtt ide tartozik a szív- és érrendszer, valamint a csontok és a fogak egészsége. Ezek karbantartásában hű társunk lehet a Vénusz életmód termékcsalád, mely háromféle kenőmargarint és kétféle étolajat tartalmaz, és kifejezetten az egészségtudatos, modern táplálkozási igényekre készült.

így védd a szíved!

Szívünk egészségét nagyban befolyásolja szervezetünk koleszterinszintje. A beszédes nevű Vénusz Cardio kenőmargarin rendszeres fogyasztása növényi szterintartalmának köszönhetően már három hét alatt csökkentheti a vér koleszterinszintjét.

Próbáld ki!

A változatos étrendbe illesztett Vénusz Omega3&6 étolaj és kenőmargarin Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalmuknak köszönhetően nemcsak a normál koleszterinszint fenntartásában segítenek, hanem esszenciális zsírsavakkal is ellátják szervezetünket . A Vénusz D-vitamin kenőmargarin és étolaj termékekben található D-vitamin pedig elősegíti a kalcium felszívódását, így gondoskodva a csontok és fogak egészségéről.

Kattints és fedezd fel a Vénusz Életmód termékcsaládot! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss