Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Penészes, rovaros haburgereket árulnak az új orosz Mekikben

default user icon
MME
Az orosz McDonald's-ok helyén nyílt gyorséttermek úgy tűnik, nem hozták a megszokott színvonalat. Nemcsak penészes zsemlékről és hamburgerben talált rovarlábakról, de lejárt sajtszószról is érkeztek már beszámolók.

A McDonald's már márciusban bezárta az összes éttermét Oroszországban az orosz-ukrán háború miatt. A vállalat viszont nem állt meg itt, nem sokkal később bejelentették: végleg elhagyják piacuk ezen szegmensét és eladják minden érdekeltségüket.

A moszkvai vasútállomáson található gyorsétterem zárt be utolsóként az országban, ami előtt kilóméteres sorokat álltak az utolsó napon. De nem kellett sokáig várni az új sajtburgerre: nem sokkal később megnyitottak az „orosz Mekik” Moszkvában.

Az étteremlánc neve Vkuszno - i tocska, ami nagyjából annyit jelent, hogy Finom - és pont. A cég terve az volt, hogy megőrzi a megszokott hangulatot, de mindent eltávolít, ami a McDonald’s-ra utal. Többek között levették az étlapról a Big Mac-et és a McFlurry fagyit, mert ezeket a termékeket a cég szerint a fogyasztók a McDonald’s márkához kötik.

A Daily Mail információi szerint azonban nem sikerült hozni a megszokott színvonalat. A vásárlók állítólag penészes zsemlékre panaszkodnak, de előfordult, hogy rovarlábak is kerültek a hamburgerbe. Továbbá olyan kritikák is érkeztek, miszerint alig tesznek húst a hamburgerbe, lejárt sajtszószt adnak a sajtburgerhez, mások pedig a sültkrumpli frissességét kifogásolták.

Az orosz ellenzék egyik ismert politikusa - de tévés celebként is ismert - Kszenja Szobcsak fotókat is posztolt a nem túl gusztusos menükről, amiket IDE KATTINTVA tudsz megnézni.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss