Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, vékony lapokat sütünk belőle, nagy tepsi hátán. A pudinghoz 2 evőkanál cukrot keverünk, hozzáadjuk fokozatosan a tejet, és sűrűre főzzük. Az almát lereszeljük, margarinon addig pároljuk, amíg a leve elfő, és cukorral, fahéjjal ízesítjük. A krémhez habosra keverjük a margarint, majd összekeverjük a kihűlt pudinggal. Az alsó lapra tesszük a krémet, a másodikra az almát, a harmadik lappal befedjük. Egy napig állni hagyjuk, hogy a tészta megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.