Elkészítés: A hagymát megdinszteljük az olaj és 1 kanál vaj keverékében, majd rádobjuk a megtisztított, felvágott nyúlmájat, és gyakran kevergetve, fedő alatt puhára pároljuk.
A tűzről levesszük, fűszerezzük, botmixerrel pépesre aprítjuk, majd simára keverjük a maradék vajjal és a tejszínnel.
A májkrémet poharakba osztjuk, mellé reszeljük a tojásokat, és felöntjük a folyékony aszpikkal.
Az aszpikhoz a zselatint elkeverjük pár kanál húslevessel, pár percig pihenni hagyjuk, majd belekeverjük a maradék, már forró húslébe, és forralásig a tűzön hagyjuk. Langyosra hűtjük, a pástétomra szűrve öntjük, hogy az esetleges zselatincsomók ne kerüljenek az ételbe.
Az aszpikos nyúlpástétomot jól behűtve fogyasztjuk pici citromlével meglocsolva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.