Elkészítés: A húst összekevertem a finomra vágott vöröshagymával, a szétnyomott fokhagymával, a fűszerekkel és a vízbe áztatott, majd kinyomkodott kenyérrel. A legjobb, ha már előző este bekeverjük, hogy összeérjenek az ízek.
Másnap gombócokat formázok, és 1-1 szalonnacsíkot tekerek rá úgy, hogy alul mindenképpen végig legyen rajta. Persze lehet füstölt-főtt császárszalonnába is tekerni, azzal is nagyon finom.
A muffinsütő mélyedéseibe rakom őket, és 1-1 fogpiszkálóval megtűzöm őket, mert a sülés közben szétnyílhatnak. 180 fokon 35-40 percig sütöm, és már tálalom is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.