Elkészítés: A marhahúst felkockázom, serpenyőbe, felforrósított olajba dobom, megszórom 1 kávéskanál őrölt köménnyel és ízlés szerint sóval. A vöröshagymát felkarikázom, a fokhagymát préselem. A paradicsomot forró vízbe dobom, majd lehúzom a héját, 8 részbe vágom. A paprikát felkockázom. A húshoz először a vörös- és fokhagymát adom, összepirítom. Utána beleteszem a paprikát és a paradicsomot. Fedő alatt puhára főzöm, közben locsolgatom a vörösborral. Ha nehezen puhul, kis vizet is adhatunk hozá. A végén hozzáadom a babot, azzal még 10-15 percig főzöm, utána sózom. Ha elkészült, mélytányérba főtt rizst teszek, és ráhalmozom a húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.