Elkészítés: Krumplit meghámozni, felkockázni (kb. mint a brassóihoz, akkorára). Húst kiverni vékonyra, fűszerezni mindkét oldalán. Fokhagymát tisztítani, feldarabolni (nem zúzni!). Szalonnát csíkokra vágni. Elő a jénait (vagy a sütőtálat), aljára picike olaj, margarin, rá szalonna, aztán krumpliréteg, só, bors, husi, fokhagyma, aztán mégegyszer ugyanez.... Fél deci vízzel meglöttyinteni, hogy a krumpli tudjon miben párolódni. Lefedni, zsupsz be a meleg sütőbe, és addig sütni közepes hővel, amíg a krumpli megpuhul. Valami savanyúság elkél mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.