Elkészítés: A tészta hozzávalóiból könnyen gyúrható tésztát készítünk. A tejföl mennyiségét növelhetjük vagy csökkenthetjük igény szerint.
Vékonyra nyújtva vajjal kikent gáztepszibe helyezzük a tésztát, majd gazdagon kirakjuk karikára vagy cikkekre vágott barackkal.
10 percig sütjük 180 fokon, majd leöntjük a következő krémmel: a 3 tojássárgáját 3 evőkanál cukorral és zsemlemorzsával elkeverjük, végül hozzáforgatjuk a 4 tojásfehérjéből vert habot. A tésztát további 25 percig sütjük, amíg a teteje meg nem szilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.