Elkészítés: Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, majd a kimagozott barackot egymás mellé helyezzük. A tojásokat kikeverjük a cukorral, a liszttel, a túróval, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a tejet is. Jól összekeverjük, és a barack tetejére öntjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon szép pirosra sütjük. A tortaformában hagyjuk kihűlni, majd egy gyors mozdulattal egy tálcára ráfordítjuk, hogy a barack kerüljön felülre. A sütőpapírt óvatosan lehúzzuk róla. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.