Elkészítés: A barnarizst előző este beáztatjuk vízbe. A víz tetejére esetlegesen feljövő könnyű szemeket eltávolítjuk. Másnap felhasználás előtt ezt a vizet leöntjük. Egy lábasba beleöntjük az olajat, felforrósítjuk, és a közepes nagyságúra vágott hagymát megpirítjuk. A pirult hagymát félrehúzzuk, hozzáadjuk a megáztatott rizst, felöntjük kb. 1 liter vízzel, és jól záró fedéllel vagy kétszeres alufóliával lefedjük, majd berakjuk előmelegített sütőbe. Néha nézzünk rá, nehogy elfogyjon a víz alóla elkészülés előtt. Ha puha a rizs, a fedelet vegyük le, és kicsit süssük tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.