Elkészítés: A húst csíkokra vágom (kb. 2-3 cm). A fűszert 2 dl olajjal összekeverem, ráöntöm a csíkokra vágott húsra. Jól megforgatom, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe rakom. Ez idő alatt előkészítem a bográcsot. A megpácolódott húst bográcsba rakom, ráöntök kb. fél liter vizet. Közben elkészítem a szószt: a joghurtba belenyomom a fokhagymát, teáskanál sót, 1 evőkanál csípős pirosaranyat adok hozzá, összekeverem és hideg helyre teszem. A vöröshagymát finomra, a paradicsomot kockára vágom, a káposztát pedig legyalulom, majd picit besózom. Az elpárolgott vizet - ha szükséges - pótolom. Ha majdnem puha a hús, zsírjára sütöm. Ha a hús megsült, kiszedem, a megmaradt zsiradékban a karikára vágott krumplit megsütöm. Tálra halmozom a krumplit, mellé teszem a húst, és a zöldségekkel meg a szósszal kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.