Előkészítés: A csirkét megmossuk, feldaraboljuk. Megmossuk, meghámozzuk a sárgarépát, a hagymát, a fokhagymát, a zellert, a zellert apró kockákra, a többit vékony karikára vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Az olajat egy nagyobb edényben felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a csirkedarabok minden oldalát, és tányérra szedjük. A visszamaradt olajban megdinszteljük a hagymát, a fokhagymát, hozzáadjuk a sárgarépát, a zellert, elkeverjük a sűrített paradicsommal. Néhány percig az egészet erős lángon kevergetjük. Visszatesszük a csirkét az edénybe, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáöntjük a fehérbort, a levest, és lassú tűzön 40 percig főzzük. Negyedórával a főzési idő vége előtt hozzáadjuk a zöldborsót, és befejezzük a főzést. Tálaláskor meghintjük a petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.