Elkészítés: Egy tálba tegyük a liszteket, sózzuk, és daraboljuk bele a margarint. Morzsoljuk össze, majd adjuk hozzá az áttört burgonyát és a reszelt sajtot. Jól dolgozzuk össze, majd tegyük a hűtőbe fél órára.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, tegyük bele a felszeletelt újhagymát és a felszeletelt gombákat. Erős tűzön pirítsuk pár percig. Fűszerezzük tárkonnyal, őrölt borssal és sóval.
Egy fazékban forraljunk sós vizet, majd dobjuk bele a megtisztított és rózsáira szedett brokkolit, két percig főzzük, majd szedjük ki hideg vízzel telt edénybe. Szűrjük le, és várjuk meg, míg alaposan lecsepeg.
A tésztát lisztezett deszkán nyújtsuk ki, majd béleljünk ki vele egy kivajazott és lisztezett piteformát. Tegyük az aljára a leforrázott brokkolirózsákat és a pirított gombát. A tejet keverjük össze a tojásokkal, a sajttal, sóval és őrölt borssal, ezzel öntsük fel a pitét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.