Elkészítés: A húst felszeletelem, ha karajból készítem, kiklopfolom, sózom, borsozom, majd forró zsíradékban elősütöm mindkét oldalán. A hagymából és a gombából a tojásokkal rántottát készítek. Ezt az elősütött hússzeletekre halmozom. Előmelegített sütőbe rakom, kb. 20 percig sütöm, majd megszórom reszelt sajttal, megvárom, míg szép színe lesz.
A másik elkészítése annyiban különbözi, hogy a gombából nem rántottát, hanem tejfölös paprikást csinálok, azt teszem a húsokra, a végén pedig ezt is megszórom sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.