Elkészítés: Egy tányérban összekeverjük a lisztet, pirospaprikát, zúzott fokhagymát, sót, borsot, ételízesítőt, majorannát, fél adag reszelt sajtot. A megmosott, sózott csirkedarabokat ebben a fűszeres lisztben meghempergetjük, és szépen egymás mellé helyezzük egy tepsibe. Nem ragad rá mind a húsra, így a visszamaradt fűszeres lisztet egyenletesen rászórjuk a húsokra. A másik fél adag reszelt sajtot szétterítjük a tepsiben, erre hagymát karikázunk egy rétegben. A nagy pohár tejfölhöz keverünk 1 dl olajat, és szépen egyenletesen befedjük vele az egész tepsit.
Fóliával befedjük, 200 fokos sütőben kb. 45 percig sütjük. Ha megsült, fólia nélkül pirítsuk még egy kicsit a tejfölt.
Köret: rizibizi, rizs, krumplipüré, sült krumpli, saláták.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.