Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfolom, 4-5 helyen széleit kissé bevágom, sózom, borsozom, és lisztben megforgatom. A hagymát szeletekre vágom, a paprikákat és paradicsomokat felkockázom. A babkonzervet leszűröm, levét egy tálban felfogom, később felhasználom, a babot félreteszem.
Egy serpenyőben felhevítem a libazsírt, a fűszerezett, lisztbe forgatott hússzeleteket hirtelen, mindkét oldalon 1-2 percig sütöm, tányérra szedem, pihentetem.
A visszamaradt zsiradékon megfonnyasztom a hagymát, hozzáadom a paprikát és a paradicsomot, felöntöm a leszűrt babkonzerv levével, fűszerezem, összepárolom. Amikor a paprika és a paradicsom is megpuhult, mehet bele a vörösbab, zsírjára pirítom. Beleöntöm a fehérbort, majd visszateszem bele a kisütött húst, készre főzöm.
Krumplis lángossal tálalom, de galuska, tócsni, dödölle is illik hozzá. Vágott petrezselyemzölddel, paradicsomcikkekkel, paprikaszeletekkel díszítem, friss káposztasalátát adok mellé savanyúságnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.