Elkészítés: Az apróra vágott hagymát egy nagy serpenyőben olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, fűszerezzük bazsalikommal, majorannával, sóval, borssal, ételízesítővel. Lefedjük és megpároljuk. Ha a hús megpuhult, elfőzzük a levét. Ezután egy másik edénybe beleöntjük a tejszínt, beleszórjuk a kaprot, és egyszer megrottyantyjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát és egy kis ételízesítőt, és újra megrottyantyjuk. Köretnek rizst készítünk. Tányérba kiszedjük a rizst, egy adag húst, és mindezt nyakonöntjük a mártással. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.