Elkészítés: A megfőzött csirkehúst kockákra vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott, megpárolt gombát.
A vajon megpirítjuk a lisztet, felengedjük a húslevessel és a borral, ízesítjük a citrom levével, és hozzáadjuk a tejszínt is.
A meghámozott burgonyákat egészben megsütjük, tetejüket levágjuk, a belsejüket kiskanállal óvatosan kivájjuk úgy, hogy fél centiméter vastagságú burgonyafal maradjon.
A húst és a gombát összekeverjük 3 evőkanál mártással, megtöltjük vele a burgonyákat, majd mélyebb tűzálló tálra helyezzük. A tetejüket megszórjuk reszelt sajttal.
A maradék mártást a burgonyák mellé öntjük, végül tálalás előtt a sütőbe tesszük, hogy a sajt megpiruljon rajtuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.