Elkészítés: 1. A feldarabolt csirkemájat a hagymás alapon megpároljuk, a fűszerekkel ízesítjük, finom ragut főzünk belőle, majd belekeverjük a tejföl felét.
2. Egy jénai tálat kivajazunk, majd lerakunk egy sor tésztát. Ráhalmozzuk a csirkemájas szaft felét, majd az egyik paprikát és paradicsomot rászeleteljük. Megszórjuk a sajt felével.
3. Megint tészta, májas szaft, paradicsom, paprika következik, de most a sajtot kihagyjuk. A tetejére tészta kerül, rá a maradék tejföl.
4. Előmelegített sütőbe toljuk. Amikor már majdnem kész, és a tészta jó puha, megszórjuk a maradék sajttal, ráolvasztjuk. Én nem szeretem megpirítani a tetején a sajtot, mert nehezebb szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.