Elkészítés: A csirkemellfillét 2-3 centis kockákra vágdaljuk. A páchoz valókat addig keverjük, míg a só is, és a cukor is felolvad benne, majd a húst beleforgatjuk, és letakarva fél órára a hűtőbe tesszük. A bundázáshoz való tojást az olajjal kissé felverjük, majd a liszttel, a keményítővel, a sütőporral és annyi vízzel keverjük simára, hogy sűrű palacsintatészta legyen belőle. A mézes mártáshoz valókat simára keverjük és félretesszük.
A pácolt húskockákat a sűrű tésztába mártjuk, és bő forró olajban aranybarnára sütjük. Papírtörlőre szedjük. A mézes-ketchupos mártást serpenyőben megforrósítjuk, a tűzről lehúzzuk, és a sült, bundás húskockákat beleforgatjuk. Közben a szezámmagot szárazon megpirítjuk. A bundás, mázas csirkét tányérokra halmozzuk, és szezámmaggal megszórjuk. Köretnek a tojásos főtt rizs a legfinomabb hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.