Elkészítés: A narancs héját lereszeljük, levét kinyomjuk és a töltelékhez félretesszük. A lisztet a tojással, a sóval és a kakukkfűvel összekeverjük. Az olvasztott margarint és a tejet felváltva beleöntjük. Lefedve 30 percig pihentetjük. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk. A gombát vékonyra szeleteljük, majd citromlével meglocsoljuk. A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, és 1 evőkanál olajban megpirítjuk. Megsózzuk, borsozzuk, kivesszük és félretesszük. Majd a gombát 5 percig nagy lángon pirítjuk, 3 perc után az újhagymát hozzáadjuk, majd a csirkemellcsíkokat is belekeverjük. A töltelékhez hozzáöntjük a főzőtejszínnel összekevert narancslevet, és kis lángon kb. 10 percig főzzük.
Kisütjük a palacsintatésztát, megtöltjük és összetekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.