Előkészítés: Felteszünk vizet forrni. A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés: Felforrósítunk egy evőkanál olajat, és a csirkemellet piros-ropogósra sütjük benne. Amikor elkészült, falatnyi darabokra vágjuk, és melegen tartjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben leszűrjük a zöldbabot, az erős paprikát vékony karikákra vágjuk (aki nem szereti, hagyja ki!). A snidlinget leöblítjük, és karikákra vágjuk. A tésztát leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. Hozzákeverjük a húst, a zöldbabot, a paprikát és a snidlinget. A citromlevet elkeverjük az olajjal, és a szójaszósszal ízesítjük. Minden hozzávalót összekeverünk, ráöntjük az öntetet, és melegen tálaljuk. Petrezselyemlevéllel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.