Elkészítés: A tészta hozzávalóit géppel simára keverjük, majd letakarva 1 órát pihentetjük.
Lisztezett gyúródeszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, a legnagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, a közepüket kb. 2 centiméteres kiszúróval szintén kiszúrjuk.
Közepesen forró olajban szép pirosra sütjük, konyhai papírtörlőre szedjük, hogy felszívja a felesleges zsiradékot.
A mázhoz a porcukrot pici vízzel, esetleg étlfestékkel összekeverjük, a fánkokra csorgatjuk. A csokoládét természetesen gőz felett felolvasztjuk, elkeverjük a margarinnal, és a fánkokat ezzel a csokimázzal kenjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.