Elkészítés: A 6 tojássárgát 20 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, azután reszelt csokoládét, 2 evőkanál zsemlemorzsát, sütőport, legvégül a 6 tojás keményre vert habját keverjük hozzá. Vajazott/margarinozott, lisztezett tortaformában közepes tűznél sütjük, kihűlés után 2-3 részre vágjuk. A csokoládékrémhez 4 tojássárgáját elkeverünk gőz felett 16 dkg porcukorral, vaníliás cukorral és reszelt csokoládéval (pár kocka). Gőz felett sűrűre főzzük fél pohár tej hozzáöntésével. Kihűlésig keverjük, majd hozzákeverjük a habosra kikevert vajat. A krémmel töltsük meg a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.