Előkészítés: A pulykamellet megmossuk, szárazra töröljük, és kisujjnyi csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, a cukkinivel együtt megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A konzerv kukorica levét leöntjük.
Elkészítés: Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, üvegesre pirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a húst, sóval, borssal ízesítjük, és 10 percig kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket (a konzerv kukoricát ráérünk a párolás végén hozzátenni), összekeverjük, 4-5 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, megszórjuk a curryporral, és jól átforraljuk. A petrezselymet leöblítjük, lerázzuk a vizet róla, és felaprítjuk. Az ételt a petrezselyemmel megszórva, forrón tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 414 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.