A töltelékhez összekeverjük a túrót a tejföllel és a búzadarával, majd ízlés szerint édesítjük, végül mazsolával és reszelt citromhéjjal ízesítjük.
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, összedolgozzuk, majd két lapot nyújtunk belőle. Az egyik lapot egy 35 x 22 cm-es tepsibe helyezzük, rásimítjuk a túrós keveréket, majd beborítjuk a másik lappal.
Megkenjük a tojással, megszurkáljuk, hogy sütésnél a levegő kijöjjön, majd durvára darabolt dióval megszórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. Felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.