A zabpelyhet ledaráljuk (liszt állagúra), majd összekeverjük a szódabikarbónával.
A túrót a kefirrel, a sóval, a megtisztított és felaprított hagymával és az áttört fokhagymával összedolgozzuk. A keverékhez adjuk a tojást és az olvasztott kókuszzsírt, majd a zabliszthez adjuk. Összekeverjük, és állni hagyjuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd egy kanállal a masszából kis halmokat rakunk. A pogácsák tetejét megkenjük egy tojás sárgájával, a tetejükre sajtot szórunk. 175-180 fokon addig sütjük, míg alul és felül is megpirul (kb. 20 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.