Elkészítés: A szikkadt kifliket karikára vágjuk. 7 dl tejet 5 evőkanál kristálycukorral felmelegítünk, majd meglocsoljuk vele a kifliket.
A darált diót összekeverjük a porcukorral, és jól összedolgozzuk a megáztatott kiflivel.
Egy tortaformát kivajazunk, majd belesimítjuk a diós kiflit, és 180 fokon 10 percig sütjük, azután langyosra hűtjük.
2 csomag vaníliás pudingot felfőzünk 8 dl tejjel és 5 evőkanál kristálycukorral, majd a langyos kiflire öntjük.
A gyümölcsöket megpucoljuk, a narancsot és a banánt felkarikázzuk, a kivit cikkekre daraboljuk, és díszítjük a torta tetejét.
A zselatinport egy tálba tesszük, ráöntünk 3 dl forró vizet, 1/2 percig keverjük, és ráöntjük a torta tetejére. Miután megkötött a zselatin, kivesszük a tortát a formából és tálcára tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.