Elkészítés: A porcukrot a margarinnal, a 4 tojás sárgájával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliát, a tejet, a felvert tojásfehérjét és végül a liszttel elkevert sütőport. A masszát kettévesszük, és az egyik felébe kakaót keverünk. A tepsibe először a fehér masszát öntjük, majd rá a barnát. Elsimítjuk, majd megszórjuk a magozott meggyel. Készre sütjük.
A krémhez a meggylevet a pudinggal megfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot. A kész krémet a piskótára kenjük, és csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.