A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és robotgéppel alaposan összedolgozzuk egészen addig, amíg krémessé válik. A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokon 10-12 percig sütjük.
Eközben a túrót összedolgozzuk a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tejföllel. Ízlés szerint tehetünk bele mazsolát. Kivesszük a sütőből a tésztát, és ráhalmozzuk a túrót, majd rákanalazzuk a tészta másik felét, és 180 fokon 20 percig.
A tepsiben hagyjuk kihűlni, közben a porcukrot összekeverjük a vaníliás cukorral, és megszórjuk vele a sütemény tetejét.
Megjegyzés
Ugyanezt a tésztát meggyel és almával is lehet tölteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.