Elkészítés: A margarint és a porcukrot kikeverem, hozzáadom a tojásokat, majd a vaníliás cukrot, a csipet fahéjat és a citrom reszelt héját. A mákot a liszttel összekeverem, majd kézzel hozzáforgatom a masszához. Kiöntöm egy tortaformába vagy tepsibe, és 10 percre (nagy fokozaton, kb. 200 fokon) előmelegített sütőben elkezdem sütni, majd 10 perc után, mikor a széle pirulni kezd, lefedem fóliával. Ezután még 15-20 percig sütöm, kisebb fokozaton (kb. 180 fok). Tűpróbával ellenőrzöm, hogy megsült-e. Ha kihűlt, porcukorral meghintem. Tálalhatjuk baracklekvárral is, de magában is nagyon finom. Mielőtt felvágnánk, várjuk meg, míg kihűl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.