Elkészítés: Az 1. réteghez 2 tojás sárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot, 5 evőkanál porcukrot habosra keverünk. Közben 1,5 dl vízben 2 dkg zselatint felmelegítünk forráspontig, majd a tojássárgájához adjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Óvatosan összekeverjük, majd vékonyan kivajazott tepsibe öntjük. Hűtőbe tesszük.
A 2. réteg ugyanúgy készül, mint az első réteg, csak a tojássárgájához 1,5 dkg kakaóport keverünk. Mire elkészülünk vele, ráönthetjük az előző rétegre.
A 3. réteghez 5 dl tejfölt 5 evőkanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral simára keverünk. Közben 1,5 dl vízben 2 dkg zselatint felmelegítünk, majd összekeverjük a tejföllel, és az előző rétegekre öntjük.
A 4. réteghez 2,5 dl szörpöt (málnaszörppel a legjobb) 1,5 dl vízzel elkeverünk, felmelegítünk benne 2 dkg zselatint, és ráöntjük az előző rétegekre.
Az utolsó réteget kicsit később rakjuk rá, mert a tejfölös réteg nehezebben szilárdul meg. Megvárjuk, míg a teteje is megszirárdul, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.