Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgáját a cukorral habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a krémhez keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm - az alsót nagyobba, a felsőt kicsibe. 150 fokon tűpróbáig sütöm.
A tejszínt egy kevés porcukorral kemény habbá verem, és az összeturmixolt epret beleforgatom.
Ha megsült a piskóta, 3 felé vágom, és megkenem az epres tejszínnel. Ezután a kicsit a nagy piskóta közepére helyezem és kívülről megkenem tejszínnel.
Díszíteni lehet fondant virágokkal és masnival ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.