2,5 dl felforralt vizet 10 dkg margarinnal, 1 csipet sóval, 25 dkg finomliszttel addig keverünk, amíg a massza összeáll. Tizenöt percig hűlni hagyjuk, és egyenként beledolgozunk 6 tojást.
A tésztamasszát habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt sütőlapra körül-belül 20 darab tojásnyi halmot nyomunk belőle. 220 Celsius-fokra előmelegített sütőben 20–22 percig sütjük. Még melegen levágjuk a kalapjukat.
Az epret megmossuk, megtisztítjuk és 10 dkg-ot félreteszünk a díszítéshez. A többi epret felaprítjuk, meglocsoljuk a citromlével, és péppé turmixoljuk. A ricottát összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, a habfixálóval és az eperpürével, majd 30 percre hűtőszekrénybe tesszük.
A tejszínt kemény habbá verjük, beleforgatjuk a krémbe, és megtöltjük vele a fánkokat. A félretett eperszemeket negyedeljük és belenyomkodjuk a krémbe. A képviselőfánk kalapjára csorgathatunk olvasztott csokoládét is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.