Elkészítés: A piskótát előző nap megsütöm. A tojásokat szétválasztom, és a fehérjéket egy csipet sóval berakom a hűtőbe. A sárgákat a vízzel és a porcukorral habosra keverem. A lisztbe belekeverem a sütőport és a kakaót, és összekavarom a sárgákkal. A sütőt 160 fokra előmelegítem. Egy 26 cm-es tortaformát kibélelek sütőpapírral. A fehérjéket kemény habbá verem, és egy lapát segítségével óvatosan a lisztes masszához kavarom. A tortaformába öntöm, elegyengetem, és úgy 45-50 perc alatt megsütöm.
A töltelékhez a meggybefőttet leszűröm, és 9 szép szemet félreteszek a díszítéshez. A kisült és kihűlt piskótámat három lapra vágom fel. Az alsó lapot visszateszem a tortaformába, és megkenem a lekvár felével. Ezt kirakom a meggy felével, és tejszínhabot kenek rá. Ezután rárakom a második lapot, lekvárral megkenem, kirakom a maradék meggyel, és szintén tejszínhabbal kenem meg. A harmadik lappal befedem, és az egészet bevonom a maradék tejszínhabbal, és a félretett meggyszemekkel díszítem a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.