Elkészítés: 1. Egy edényben forraljuk fel a tejet a margarinnal és a sóval. Ha felforrt és homogén állagú lett, húzzuk félre a tűzről.
2. Öntsük bele egyszerre az összes réteslisztet, és egy fakanállal keverjük jól össze.
3. 1 percre tegyük vissza takaréklángra, és addig keverjük, amíg az utolsó lisztszemek is eltűnnek.
4. Zárjuk el a gázt, és várjunk 1-2 percet, amíg hűl, majd egyenként adjuk hozzá az egész tojásokat, kevergessük folyamatosan, amíg teljesen összeáll.
5. Végül az 1 tojás sárgáját és a reszelt sajtot is jól dolgozzuk el benne.
6. Ezután vizes kézzel kb. diónyi gömböket formázzunk a masszából, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket.
7. Hőlégkeveréses sütőben, 180 fokon, 23 perc alatt sültek meg, 43 puffancs lett belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.