Elkészítés: A hústól megtisztítjuk a bordavégeket, és lefejtjük a zsíros réteget. Bőségesen sózzuk, borsozzuk. Tálba szórjuk a zsemlemorzsát, a petrezselymet, a rozmaringot, a fokhagymát, a pirospaprikát és az oregánót. A borda húsos részét megkenjük a mustárral, megforgatjuk a zsemlemorzsás fűszerekben, jól beledörzsöljük-ütögetjük, ha kell, még kevészsemlemorzsával meghintjük, majd az olajjal megöntözzük. A húst előmelegített grillen 25-35 percig sütjük, hogy közepesre átsüljön. A teljes átsütéshez több idő szükséges. Ha kész, néhány percig pihentetjük, két-három bordánként felvágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.