Elkészítés: Az apróra vágott hagymát egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott húst. A felsorolt fűszerekkel ízesítjük, de csak módjával. Majd lefedve pároljuk. Közben a burgonyát héjában megfőzzük, majd összetörjük. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, 1 kevés vajat, épp csak annyi lisztet, hogy jól formálható anyagot kapjunk.
Közben, ha a hús megpuhult, levesszük a fedőt, és a levéből elfőzünk egy kicsit. A burgonyából kis golyókat formálunk és forró olajban pár perc alatt kisütjük őket.
Ezután elővesszük a tejszínt és a sajtkrémet, összekeverjük, felfőzzük.
A megsült golyócskákat és húst tányérra szedjük, leöntjük a sajtmártással, és a tetejét reszelt sajttal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.