A filézett csirkemellet szeleteljük fel vékony szeletekre, és enyhén klopfoljuk ki. Sózzuk be, lisztben forgassuk meg, és kevés zsiradékon süssük ki.
A gombamártáshoz szeleteljük fel a gombát, kockázzuk fel a 2 fej vöröshagymát és a 4 gerezd fokhagymát. Kevés zsiradékon pároljuk meg a hagymát. Hintsük meg a fűszerpaprikával és egy teáskanál bio vegetával, majd tegyük bele a felszeletelt gombát, és öntsünk hozzá 1 deci vizet. Kb. 25 perc alatt pároljuk puhára.
Egy deci tejfölt sűrítsünk be egy evőkanál liszttel, habarjuk be vele a gombapaprikást, és még 5 percig főzzük.
Egy közepes tepsibe tegyük bele a húsokat, öntsük rá a gombaszószt, és 180 fokon 10-15 percig süssük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.