Elkészítés: A cukkinit félbevágjuk, kibelezzük, a cukkinibél felét összeaprítjuk, később felhasználjuk. A hagymát apróra vágjuk, forró olajon megpirítjuk, hozzátesszük a darált húst, fűszerezzük, de mértékkel. Eközben a rizst kifőzzük. A félig kész húshoz tesszük a feldarabolt gombát és az elkülönített cukkinibelet. Miután minden szépen megsült, a kész rizst hozzáadjuk, és a cukkinit megtöltjük vele. Közepes lángon sütjük, amíg szép piros lesz a teteje. Végén megszórjuk a reszelt sajttal, amit a sütőben még ráolvasztunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.